31 december 2012

Inför nyåret


I år tänkte jag försöka mig på något som jag provat förut men inte fullföljt. Alltså att knäppa 365 foton och publicera de här på bloggen. 365 foton på lika många teman med start imorgon. Hela utmaningen och de andra som är med finns på 365foton-bloggen.

29 december 2012

Mellandagscrop: Tändsticksask


Hos Mollys har de just nu en mellandagscybercrop. Till utmaningen om att dekorera en tändsticksask har jag gjort detta bidrag.

04 december 2012

4e december: längdskidspremiär




Så var då första vallaburken sprättad. Enligt texten skulle den vara något för varm, men det var den kallaste jag hade så det fick duga. Efter typ 700 lager valla på varje skida gick jag bort till konstsnöspåret för nån riktig snö har vi inte än. Efter tre varv kändes det som jag hade värsta skavsåret på hälen, tjocksockor i skorna är ingen bra idé, så då gick jag hem och sov istället.

02 december 2012

1 december



Julbord på värdshuset. Fjällfisk i olika form. Sill med västerbottensost. Renkött, älghjärta, lamm, vildsvin å så skinka så klart. Ett efterrättsbord med ris ala malta o chokladpraliner. Men när det var dags för osten var magen full på riktigt så jag missade havtornsmarmeladen.